Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
nov 032019
 

Ret ofte tænker jeg, at hvis vi havde et samfund, hvor den brede middelklasse selv sørgede for at spare op til sin alderdom, betale for sine egne børn og i det hele taget var ladt lidt i fred af staten imod at man forventedes at klare sig selv, så ville mange ting være meget bedre…

Det samfund er desværre langt væk, og så får vi i stedet denne slags… Gad vide hvad minimumsnormeringer i daginstitutionerne gør for sådan nogle som Else…

https://nordjyske.dk/…/90-aarig-sendt-i-seng-uden-mad-famil…
Source

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting