Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
okt 292019
 


At opgøre fattigdom baseret på ét års indkomst, gør ikke debatten klogere, men dummere.

Man er ikke fattig, fordi man har en kort årrække med lav indkomst (det er jo netop årsagen til, at man sortere studerende fra i opgørelserne).

At det går hurtigere og gør data mere aktuelle er i mine øjne ikke en tilstrækkelig god grund til at forringe kvaliteten af debatten.

Derfor kom jeg altså til at tænke på dette klip fra The Simpsons, da jeg læste nedenstående fra Danmarks Statistik.

"Et andet punkt, der har vakt debat, er at vi til bæredygtighedsindikatoren har valgt at måle den relative fattigdom over et år i stedet for at sige, at man skal være under grænsen i tre år i træk, som man gjorde med den tidligere officielle fattigdomsgrænse i Danmark. Den primære årsag til dette valg er hensynet til indikatorens aktualitet. Med en treårig definition går der således op til fire år, fra en ændring er sket, til effekten kan ses på indikatoren."

https://www.berlingske.dk/…/derfor-giver-det-god-mening-at-…
Source

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting