Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
okt 272019
 

Kombination af baumols omkostningssyge* og Lafferkurvens toppunkt vil før eller siden tage livet af den offentlige sektor.

Man kan simpelthen ikke finansiere de stigende udgifter med øgede skatter, fordi skatter kan undgås (ved ikke at arbejde så meget/hårdt) aka Lafferkurvens toppunkt.

Den eneste løsning er, at folk selv betaler for de ydelser, de ønsker (man kan stadig omfordele en hel del – det er kun den offentlige produktion, der er udfordret)

* Jeg er personligt ret skeptisk overfor Baumols omkostningssyge. De eksempler, man har brugt historisk, har vist sig at blive overhalet af teknologien. Alle har i dag adgang til 1.000-vis af symfoniorkestre via streaming/CD/LP (som er en nær substitut til den ægte vare), og masser af undervisning foregår online (kan være bedre end den ægte vare). Men i det offentlige, hvor innovationen er bremset, eksisterer sygen selvfølgelig…
Source

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting