Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
okt 252019
 

Tidligere klimaminister Lars Christian Lilleholt sagde før valget, at "vi har ikke på samme måde som andre talt klima op. Det burde vi måske have gjort."

Jeg kunne ikke være mere uenig. Der er ikke brug for flere overdrivelser, men mere realisme! Og det bør gennemsyre en god, borgerlig klimapolitik.

Det skriver jeg om i Altinget i dag.

"Hans Roslings forsøg viste med al tydelighed, at det kan være bedre at være uvidende om verdens tilstand end misinformeret. For uvidenhed får os – i modsætning til at være misinformerede – ikke til at vurdere verden systematisk forkert.

Man skal ikke lede længe for at finde eksempler på, at medierne kan være med til at udbrede misinformation om klimaforandringerne.
I september udgav IPCC sin seneste rapport om, hvordan blandt andet havene påvirkes af klimaforandringerne (SROCC). Rapporten gav anledning til mange katastrofeartikler i de danske medier. Alle med budskabet om, at nu var klimaforandringerne endnu værre, end man før havde troet.

"Havene stiger med uset hast,” skrev DR, mens Politiken skrev ”FN's Klimapanel udsender global smeltealarm”.

Ser man på, hvad IPCC’s rapport reelt viste, var der faktisk ikke basis for at hive de alarmerende overskrifter frem.

Ganske vist viste den, at forventningerne til vandstandsstigningerne i høj-emissionsscenariet RCP 8,5 var steget. Men i de andre scenarier med lavere koncentrationer af CO2 i atmosfæren (RCP 2,6 og RCP 4,5) var forventningerne stort set uændret omkring 40-50 centimeter frem til år 2100."

Læs mit indlæg her:https://www.altinget.dk/…/cepos-vi-loeser-ikke-klimaproblem…
Source

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting