Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
okt 212019
 

Jurister og statistik! ????????
Tag en jurist, der kunne lave denne fejl!*

Se flere spøjse ligestillingsklager her: https://indblik.net/…/…/08/7-spoejse-klager-om-ligestilling/

* Du behøver ikke være 100% sikker på de statistiske evner. Det er – baseret på mine personlige erfaringer – tilstrækkeligt, hvis personen har læst jura. Jeg husker specielt de gode COWI-dage, hvor man jævnligt hjalp juristerne med deres regneark ????
Source

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting