Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
okt 152019
 

Skal man følge Ida Auken's logik helt til dørs, så er det også synd for den mand, der ser en fremstrakt kvindehånd og bliver helt skamfuld over, at hans religion ikke tillader, at han tager hånden. Det må være ekstremt pinligt, når man nu ved, at det er den dominerende kultur i landet. Og så endda foran et medlem af Folketinget.

Jeg forstår godt, hvis hun ikke gider invitere folk, der ikke giver hånd, ind på sit kontor. Jeg inviterer heller ikke folk hjem, som ikke opfører sig "ordentligt" (og jeg bestemmer 100%, hvad ordentligt er, når det er hos mig).

Men er hele situationen ikke kørt lige lovligt meget op?

Se mere her: https://www.facebook.com/watch/?v=2732397506783394
Source

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting