Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
okt 072019
 

I sin åbningstale talte Mette Frederiksen (MF) om behovet for færre regler.*

Jeg er skeptisk overfor om MF kan levere det. Støttepartierne har travlt med at kræve flere regler, og MF og hendes parti er ikke just kendt for at ville sikre det offentlige konkurrence (som er et godt værn for borgerne mod overdreven bureaukrati).

Henrik Dahl tager emnet op i dag:
"En af de mest væsentlige årsager til, at projektvelfærden og pseudoarbejdet vokser, mens det bliver stadigt vanskeligere for mange offentlige organisationer at levere kerneydelsen, er monopoldannelse."

Læs Dahls indlæg her: https://www.berlingske.dk/…/alle-har-proevet-uden-succes-mo…

* Lidt fra Mette Frederiksens tale:
"Engang førte Socialdemokratiet valgkamp på, at ældre skulle have ret til et bad hver dag. Det kom vi ikke igennem med.
Heldigvis!
Tænk, hvad det kunne have medført af kontrol og skemaer."
Source

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting