Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
okt 012019
 

Der er noget grundlæggende galt med præmissen i denne kronik.

Meningen med livet er ikke den samme for alle. Det er ikke noget, der kan defineres ovenfra og ned. Derfor giver det ikke mening, at staten maksimerer én ting (lykke) for alle mennesker.

Jagten på størst mulig lykke er ikke meningen med livet for alle. Fx viser forskningen, at man ikke bliver lykkelig af at få børn. Men for de fleste giver det alligevel stærkt mening.

Lykke er fint. Men nyttighed, selvopofrelse osv. er også værdier, der giver livet mening. Hvor vigtig de enkelte værier er for os hver især varierer. Det skal staten respektere frem for at tvinge os alle ned i samme kasser.

Vi bliver født som originaler – vi skal ikke leve og dø som kopier.

Find kronikken her: https://www.berlingske.dk/…/kaere-finansminister-lykken-er-…
Source

  2 Responses to “Der er noget grundlæggende galt med præmissen i denne kronik. Meningen med live…”

  1. Er SÅ enig …????????????????

  2. I DAG KL. 11.30 demo Paa Christiansborg.vi inviterer CEPOS
    Lad os nu få en bandepakke til kriminelle politikere
    Send de folkevalgte på genopdragelseslejr, når de misbruger vælgernes tillid og begår politisk kriminalitet.Overtræder vore grundlovssikrede rettigheder, nægter At aabne Irak Kommisionen i mindet om de faldne Danske soldater.
    Med struttende kinder og dybe smilehuller paraderede regeringen i den forgangne uge for pressens altid velvillige kameraer og mikrofoner.
    Den nye bandepakke – endnu en af slagsen – var på plads. 35 initiativer, som skal »komme efter« rockere og bandemedlemmer og gøre det mere trygt at leve i Danmark, Denne parole har borgerne hørt paa i aartier uden det har haft ændringer, kriminaliteten er bare steget i takt med indvandringen.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting