Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
sep 262019
 


Der er grund til at rose TV Avisen for deres indslag i går om IPCC's nye rapport. Der var nuancer, man for sjældent ser i medierne.

I forhold til vandstanden (som har fyldt i medierne) er der meget lidt nyt fra IPCC. Kun i det mest ekstreme scenario er der reelt ændringer.

Bemærk, at selv i det mest ekstreme scenarie i det mest ekstreme tilfælde vil vandstanden 'kun' stige med ca. 1,1 meter. Det er alvorligt. Men vi skal ikke gå i panik (og ikke skræmme børnene uden grund)

#CoolIt

Hele TV Avisen: https://www.dr.dk/…/tv-avisen-…/-/tv-avisen-2019-09-25-18-29

Kilde til figuren sidst i videoen (figur 4.9): https://report.ipcc.ch/srocc/…/SROCC_FinalDraft_Chapter4.pdf
Source

  One Response to “Se TV Avisen med nuancer om klimaforandringerne”

  1. Kender du nogen der bor på Amager. Det kan godt være at 1m ikke lyder af alverden i 2100, men du kan jo kigge her og se betydningen…. og så vidt jeg kan se er kurven eksponentiel… hvordan tror du så verden ser ud i 2200? http://www.floodmap.net for ikke at tale om de konsekvenser det vil have for økosystemer og effekten af diverse naturkatastrofer.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting