Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
sep 162019
 


Bare for at slå én ting fast.

Jeg vil til ENHVER tid forsvare Pelle Dragsted og andres ret til at starte, eje og drive fællesejede virksomheder.

Folk skal kunne starte, eje og drive virksomheder i præcis den organisatoriske form, de ønsker. Det skal staten under ingen omstændigheder blande sig i.


Source

  12 Responses to “Bare for at slå én ting fast. Jeg vil til ENHVER tid forsvare Pelle Dragsted og…”

 1. Det er en prøvelse at diskutere med hans slags. De taler simpelthen et andet sprog.

 2. Og intet forhindre i øvrigt hverken ham eller andre at starte nogle medarbejderejede virksomheder…

 3. De gider ikke tage slæbet.

 4. Ja hvis bare alle virksomheder store som små betaler deres skat, så Hurra for dem. Økonomisk Demokrati – er det ikke det vi allerede har i form af SKAT, som de demokratisk valgte politikere fordeler. Altså hvis ikke pengene er “forsvundet”

 5. Hvad forhindrer medarbejdere i at købe aktier i deres arbejdsplads? – og når medarbejdere tilbydes optioner, er Ø også sure. Fandme svært at navigere i.

 6. Hey….dansk folkeferie og arbejdernes ligkistemagasin var da enorme succeser……

  ????????????????????????????????????????????

 7. Jeg vil til ENHVER tid forsvare Pelle Dragsteds ret til at købe en enkeltbillet til Venezuela.

 8. Intet forhindrer vel arbejdere i at købe aktier i egen virksomhed?

 9. Fagbevægelserne har gennem tiden forsøgt at bevise at ideen er holdbar. Husker kun bryggeriet Stjernen (mener jeg det hed) og det lukkede for mange år siden. Og var der ikke også et blad der hed ‘Aktuelt’? Selvom man var ‘tvunget’ til at holde avisen, og annoncere, hvis man var socialdemokrat, så kunne den ikke overleve.
  Men bevares i en ‘ren’ socialistisk stat – uden konkurrence, skulle det nok have gået.

 10. Manden er jo dum. Der er netop intet galt i at folk ejer en aktie en andel eller hele virksomheden via den lovgivning der er pt. Men skal det være staten de ejer den så har vi forskellen, jeg ved godt han ikke fatter forskellen, derfor er manden dum. Sry, men det er ikke særlig oplyst ikke at kunne se forskellen på de forretningsformer, hvor ejerskabet forsvinder til mængden der ikke gider at bruge tid på den, eller til en lille skare af folk der køber en andel eller en aktie og ønsker det bedste for foretagende. Det skal man altså ikke være pivskarp for at kunne forstå.

 11. Hvis de fællesejede og, som Pelle bilder sig ind, medarbejderledede virksomheder var så gode, så ville der nok være flere af dem og dem der findes ville nok klare sig bedre.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting