Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
sep 102019
 


Fortællingen om manglen på studieboliger, fortjener ikke politisk opmærksomhed.

Studerende er blandt samfundets mest ressourcestærke borgere. Desuden ER der billige boliger at få i nærheden af fx København.

Politikerne bør fokusere på dem, der reelt har behov for hjælp! For de findes, men de gode løsninger fra politikerne er sjældne.

Læs også: https://www.berlingske.dk/…/manglen-paa-studieboliger-er-et…
Source

  6 Responses to “Se Der er IKKE mangel på studieboliger”

  1. Enig. Alt for mange studerende er alt for kræsne mht beliggenhed ????

  2. Lav gratis transport, så behøver man ikke bygge dyre boliger i København…!

  3. Det er så smukt og rigtigt. ????

  4. Danske studerende er forkælede. Det er godt at vi har råd til at forkæle dem, men der skal også være mening med galskaben.

    At tude over en transporttid på en halv time, er helt på månen.

  5. Det er jeg simpelthen ikke enig i. For få år siden blev der lempet en masse regler så der meget lettere kunne blive bygget studieboliger. Det er en politisk diskussion værd. Som al anden boligmasse, kan man sammenligne vilkår for studerende i landet og vores nabolandes storbyer. Det er da også interessant. Derudover har jeg været på udveksling to gange. Den ene gang i Oslo. Der stillede universitetet garanti om studiebolig til de studerende. Det betød da noget for at jeg valgte den by. Man kan sagtens se på hvor studieboligvenlig en by er og tænkte på det som et konkurrenceparameter for universitetet. På samme måde som at uddannelsesinstitutionerne gerne vil ligge i storbyerne, da det er her de unge færdes og mødes. Det handler også om social mobilitet og transport.

  6. Det er et curling problem. Hvis de synes 23 min er lang tid så skulle de prøve at pendle i Jylland

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting