Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
sep 082019
 

Jeg gad godt vide, hvad Astrid Krag havde sagt, hvis LA havde påstået det modsatte. At folk med glæde ville give afkald på op imod 37 timer (+/-) om ugen med deres børn, for at tjene 3.000 kr.

Hvad havde hun mon sagt?
???? "LA gør forældres kærlighed op i penge. Det er usmagligt!"
???? "Så kender vi LA igen. De vil sælge deres børn, hvis de kunne få 3.000 kr. for dem"
?? "Det er utroligt nedladende overfor danske forældre med lav indkomst at påstå, at deres tid med deres børn kan gøres op i penge."

Hvad tror I?
Source

  14 Responses to “Jeg gad godt vide, hvad Astrid Krag havde sagt, hvis LA havde påstået det modsat…”

 1. Suk!!!!

 2. Man skal da endelig ikke forstyrre debatten med fakta. Sagen er at folk gerne vil arbejde. https://k.dk/s/IMBr
  Og selvom det er svært for en økonom, så handler det ikke kun om penge

 3. Argumenter af den type er fornuftige og brugbare, hvis de støtter S. I modsat fald er de udtryk for et forkvaklet menneskesyn og en tro på, at alt kan gøres op i penge.

 4. 3000 er da ingenting for 37 timers mere arbejde.

 5. Har Astrid Krag sagt nogen af delene? – jeg troede egentlig heller ikke at nogen kunne finde på at reagere sønderligt stærkt på et vandopslag fra et at Danmarks mindste oppositionspatier, der ikke har en kinamands chance for at blive hevet med i en Støjberg/Ellemann-regering? .. ????????

 6. Tak for at sætte fokus på, at lønningerne for de lavtlønnede er for lave ????

 7. Så er der dem der går på arbejde, for 1000 kr ekstra, fordi de ikke kan holde ud, at være fuld tid sammen med deres børn. Så er der de der arbejder over for 0 kr, specielt mænd, for at være mindre tid sammen med deres børn, end hvis de kun arbejdede 37 timer om ugen. Til sidst, hvad får dig til at tro at fordi du er på KH, så er du sammen med dine børn, mere end en udearbejdende?

 8. Suk!!!!

 9. 3000 kr gør meget når man har lidt!

 10. All of the above. Hun er den værste populist i soc.dem. Man skulle tro hun var SFer

 11. Hvor mange personer i den kategori er der egentlig tale om?

 12. Indsæt udgifter til transport, madpakker, drikkevarer mm for vedkommende der skal på arbejde, så er det sur røv at passe et job….

 13. Jo, men jeg synes, at feminisme dækker mere end “bare” lige rettigheder for mænd og kvinder samt ligeløn. Derfor er det i pullahiiri.dk mit hovede ikke bare noget, man kan definere nemt, hvis det også skal være dækkende. Det er også noget af det, jeg har skrevet om i det lange indlæg

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting