Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
sep 042019
 

SKAL, SKAL IKKE?

Nogle emner vil vi ikke debattere, fordi vi ikke bryder os om at sige noget som helst, der kan opfattes som pænt eller beskyttende om dem.

Men disse emner er også ofte gode til at illustrere vigtige pointer.

Så i mit tilfælde blev det et "skal", selvom jeg er klar over, at mange vil benytte lejligheden til at more sig lidt over, at jeg finder børne-sexdukker vigtige. Og det gør jeg da heller ikke. Livet går ubekymret videre for de fleste på trods af et forbud.

Men hvorfor så tage debatten?

FORDI det er dybt forkert, at politikerne lovgiver uden dokumentation for, at det gør verden bedre. Og endda med betydelig risiko for, at lovgivningen direkte skader børnene.

FORDI det er dybt forkert, at politikerne gennem lovgivning vil ramme folk, der har tanker, de ikke bryder sig om.

FORDI det er dybt forkert, at politikere lovgiver pr. default og at deres eneste argument er, at "der er så meget andet, der er forbudt".

Der findes ikke noget sted, der er slemt nok for folk, der forgriber sig på børn.

Men dem, der er født med en forkastelig seksualitet, som de hver dag tæmmer af hensyn til netop børnene. Dem har jeg faktisk lidt respekt for. Det er ikke nogen nem seksualitet, de er født med. Og de skal have mulighed for at at købe sexdukker, hvis det kan hjælpe dem til at holde sig fra børnene.

Det er en dukke, for fa'en!
Source

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting