Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
aug 302019
 

Er der for meget regulering af bankerne? Tjaaa. Jeg er ikke ekspert på området, men det her er da totalt skørt…

"Bankens forklaring var, at de ikke længere kunne tage imod kontanter fra foreninger, hvor de ikke kender alle kunderne. Lovgivningen, der blev vedtaget efter hvidvask-skandalen i Danske Bank, pålægger bankerne at skulle vide, hvor alle pengene kommer fra."

https://www.dr.dk/…/vaertshusgaesters-spareklub-lukket-paa-…
Source

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting