Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
aug 262019
 

Mangler du et sted at komme af med din irritation over politikernes mange idéer til nye regler?

Jeg har oprettet gruppen "Regelstaten", hvor vi kan diskutere de mange forslag, som der nærmest dagligt kommer til nye regler, som begrænser vores frihed (fx har jeg lige fået en mail fra Transportministeriet, der vil bekæmpe brugen udenlandsk arbejdskraft (de kalder det Social Dumping))

Jeg håber du vil bidrage til gruppen her: https://www.facebook.com/groups/regelstaten/Source

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting