Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
aug 192019
 

Super god kronik af Mads Lundby Hansen., hvor han skriver om familievelfærd vs. offentlig velfærd (og ikke ét ord om arbejdsudbud).

"Familievelfærden er karakteriseret ved, at den enkelte person/familie selv suverænt bestemmer, hvordan velfærden skal bruges. Begrænsningen er familiens indkomst minus skat. Jo lavere skat, jo mere familievelfærd.

Den offentlige velfærd bestemmes og prioriteres af embedsmænd og politikere. Den hviler på det udgangspunkt, at det er bedre, at politikerne og embedsmænd bestemmer over den frem for den enkelte borger."

Om offentligt forbrug ift. andre lande:

"Ud fra denne tilgang er det ikke familierne, der er »grådige«, når de vil have skattelettelser, familievelfærd. Det er snarere den offentlige sektor, der er grådig."

Læs den her: https://www.berlingske.dk/…/det-borgerlige-danmark-skal-aen…Source

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting