Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
aug 182019
 

Den her er værd at læse. Rigtig gode pointer!

"En populær idé blandt fortalerne for et nyt optagelsessystem er, at eleverne skal bedømmes som »hele mennesker« ud fra samtaler. Det kan betyde, at gymnasieeleverne fremover taktisk skal bruge deres fritid og sabbatår på at deltage i et nyt CV-ræs, så de kan caste sig selv som hele renæssancemennesker med en læge- eller forfatterspire i maven. I en enkelt ’knald eller fald’-samtale vel at mærke. Det bliver helt sikkert ikke mindre stressende."

https://www.information.dk/…/karakterer-mest-retfaerdige-ef…Source

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting