Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
aug 092019
 

NEOVELFÆRDSSTATEN
Jeg har opfundet mit første ord. Sammensat godt nok, men alligevel: neovelfærdsstaten.

???? Neovelfærdsstaten er en version af det oprindelige utopia, velfærdsstaten, hvor der – belært af erfaringerne – er gjort op med forhåbningerne og idealerne, og hvor øget tvang og begrænsninger af borgerne indføres for at undgå en økonomisk ruin og dermed neovelfærdsstatens omgående afvikling.

???? Neovelfærdsstaten har ét overordnet mål: Sin egen overlevelse. Derfor ser neovelfærdsstaten ikke dårlige resultater som et argument for at stoppe op og begrænse sig selv, men snarere som et argument for at tilføre flere ressourcer eller indføre nye regler.

???? Jeg bryder mig ikke om neovelfærdsstaten.

Jeg har beskrevet neovelfærdsstaten på Altinget.dk. Læs med her: https://www.altinget.dk/…/jonas-herby-vi-lever-i-en-neo-vel…
Source

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting