Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
aug 092019
 


Jeg spørger nogle gange mig selv, hvor mange mennesker i et givet samfund (Danmark), det kan være synd for, og som man derfor bør hjælpe (eller endog tvinge andre til at hjælpe).

Det er klart, at det ikke kan være alle i Danmark (100%), det er synd for. Jeg synes også, at 50% er ALT for højt. Kan det være synd for hver fjerde (25%)? Nej, vel?

Men hvor går grænsen? Er det 10%? Eller er det 8%? Måske 5% (hver 20.) af danskerne, det er så synd for, at vi er villige til at tvinge andre til at hjælpe dem?

Hvad synes du?Source

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting