Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
jul 292019
 

Lovgivning bør ikke håndteres som en shoppingtur.

Man slentrer ikke bare gennem sin tid i Folketinget og siger "Det kan jeg ikke li', så det forbyder jeg".

En meget stor andel af befolkningen har ikke stemt på din blok, dit parti og specielt ikke dig personligt. Dem bør du have den største respekt for, inden du behandler dem som små børn (med lidt træls forældre).

Hver gang I laver en lov, er der utilsigtede konsekvenser. DF peger på hjemmeproduktion i dette tilfælde. Sortbørshandel, køb fra udlandet mv. er andre meget mulige konsekvenser. Og så er der den alenlange mænge af bureaukrati og kontrol, der potentielt kan komme ud af ethvert lovforslag, før det er præcist defineret, hvad frugtsmag er (synes DU, det smager af pære? Nå, men det er altså valnød).

Derfor denne opfordring til alle politikere: Drop nu automatreaktionen med flere regler (eller flere penge) og prøv at komme med nogle forslag, der ikke tager ansvaret fra individet.

Læs evt. https://www.berlingske.dk/…/sf-forbud-mod-frugtsmag-i-e-cig…
Source

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting