Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
jul 162019
 

For nylig delte jeg en kronik af en pensioneret geolog. Han havde én super god pointe (lad være med at gå i panik) og så nogle geologiske ting, som jeg faktisk ikke bed nærmere mærke i (jeg kigger normalt på IPCC's grafer, når jeg skal vide, hvor meget vandstanden fx stiger).

Derfor er jeg er eller andet sted glad for, at tidligere kollegaer tager debatten på og påpeger, at IPCC faktisk er ganske brugbart som kilde (sådan læser jeg det i hvert fald).

JEG BED OGSÅ mærke i, at geologerne siger, at "Geologer, som ikke har fingeren på pulsen, bør ikke optræde i medierne som videnskabelige eksperter på klimaområdet". Mange debatter er påvirket af folk, der ikke har sat sig rigtigt ind i tingene. Skal man være lidt skarp, er der mange geologer, meteorologer mv., som kloge sig på betydningen for samfundet og valg af virkemidler til at håndtere klimaforandringerne, selvom det faktisk ikke er geologernes bord. Sten reagerer ikke på incitamenter – det gør mennesker. Derfor bør de faktisk lytte mere til økonomerne i forhold til virkemidler, og hvordan klimaforandringerne vil påvirke samfundet.

Læs med her: https://videnskab.dk/…/medier-lader-pensionerede-geologer-s…
Source

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting