Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
jul 152019
 

Min kollega, Mia Amalie Holstein, formulerer det meget pænere, end jeg kan gøre, med vendinger som "[har vi] gjort det urimeligt svært for mændene at blive far gennem rugemoderskab?" og "vi bør tage stilling til", "overveje"…

Jeg har svært ved at være så kompromissøgende i denne sag. Stod det til mig, skulle vi lovliggøre voksne rugemødre fuldstændigt med det samme. Skulle der så opstå meget væsentlige problemer, kan vi altid overveje, om der skal lovgivning til.

Som udgangspunkt skal voksne mennesker kunne indgå kontrakter uden at staten blander sig. Det er ikke statens kroppe – det er vores. Og dermed har vi også retten til at sælge dem, hvis vi har lyst, med de glæder og sorger, det bringer.

Læs Mias gode indlæg her: https://www.berlingske.dk/…/lovliggoer-kommercielle-rugemoe…

PS: Hvis du tænker "hensynet til barnet" i denne sag, så går jeg ud fra, at du tænker på barnets ret til at blive født…
Source

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting