Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
jun 252019
 

Det er godt, vi har Mads Lundby Hansen.

Her er en artikel, hvor nogle økonomer agerer politiske kommentatorer i stedet for økonomer. Og politisk kan det da godt være, at det er svært at øge arbejdsudbuddet.

Men økonomisk set er det altså ikke svært. Så Mads' kommentar er: "Det er klart muligt at øge arbejdsudbuddet med 30.000 personer via nye reformer. For eksempel vil et stop for tilgangen til efterlønnen øge arbejdsudbuddet med 22.000 personer."

https://jyllands-posten.dk/…/oekonomer-meget-svaert-at-haev…
Source

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting