Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
jun 122019
 

Jeg vil opfordre Kirsten til at tænke over følgende:

"Tænk hvis politikerne lavede love for alt muligt, så borgerne kunne anmelde og chikanere hinanden på baggrund af småtterier, som aldrig ville have været et problem, hvis ikke politikerne havde lavet loven i første omgang."

Hvis der ikke havde været en tosset flagregel/-anvisning, ville Kirsten blot have tænkt "jeg fatter ikke, at de vil hejse S&S, de tosser", men udover det ville dagen have gået sin gang i Dannevang, og vi ville alle være gode borgere, som behandlede hinanden med respekt (også selvom vi ikke nødvendigvis havde forståelse for hinandens handlinger).

Nu har vi dette (fra en anden artikel: )

"Da anmelderen senere kontaktede Jyske Vestkysten, gik flere medier ind i sagen. I en uge fortsatte familien med at flage i trods, så pillede den det ned efter politiets besøg. I september satte familien det op igen i forbindelse med et amerikaner-biltræf. Igen mødte politiet op. I 2018 flagede familien igen i forbindelse med et træf. Denne gang blev familien sigtet for at flage med et fremmed statsflag. Et år efter er familien stadig sigtet for brud på flagreglerne.
Dansk Folkepartis Martin Henriksen, der blandt andet er ordfører for det danske mindretal i Sydslesvig, gik ind i sagen og foreslog et forbud mod at flage med andre landes flag. Og Rikke Hedegård fik hemmeligt nummer til hele familien for at slippe for pressen efter en dag, hvor sønnen Eddie havde modtaget sms’er, og det stadig væltede ind med e-mails og telefonopkald."

https://jyllands-posten.dk/…/rikke-hedegaard-er-sigtet-for…/
Source

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting