Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
jun 032019
 

Mens Frank Jensen med den ene hånd roser Mette Frederiksen for at kæmpe for flere billigere boliger, er han med en anden hånd selv bagmanden bag 95-kvadratmeterreglen i Kæbenhav, som forhindrer, at ejendomsudviklere kan bygge … rigtig gættet … billige boliger.

Fjern nu den rigide regel, Frank, og giv københavnerne mulighed for at købe de små, billige lejligheder, de ønsker.

Link til Frank Jensens opslag: https://www.facebook.com/66224663563/posts/10156830191448564/
Source

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting