Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
maj 302019
 

???? Politiske løsninger
???? Markedsløsninger (afgift og/eller kvoter)

Det skriver jeg om i Altinget i dag: https://www.altinget.dk/…/cepos-groenne-politiske-loesninge…

???? Minder det her jer om noget?
"Det værste, man som samfund kan gøre, er altså at få politikerne til at udvælge en bestemt sektor (for eksempel transportsektoren), hvor man skal reducere CO2-udslippet, og derudover lade dem vælge værktøjet (for eksempel forbud mod salg af benzin- og dieselbiler). Det vil næsten med garanti gøre reduktionen i CO2-udslippet langt dyrere, end det behøves at være"
Source

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting