maj 282019
 


I lørdags prøvede jeg for første gang de løbehjul, man kan leje med en app i bl.a. København.

??????????? Det gik helt galt…

#Bycyklen #Løbehjul #KøbenhavnsKommune #KomunaltMonopol

PS: Undskyld sproget

NB: Denne video er en re-post af min video fra i går. I denne version er det
det HELT tydeligt, at jeg kommer til at sige "80" frem for "mindst 40". Jeg havde i den første verison gjort opmærksom på det i enden af videoen, men det var slet, slet ikke nok for dem, der tror jeg kritiserer Bycyklen (kritikken er vendt mod Københavns Kommune!)
Source

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting