Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
apr 202019
 

I en tid hvor alle snakker stress, normeringer i institutioner osv., synes jeg det er vigtigt at sætte fokus på Velfærdsstatens rolle.

Velfærdsstaten favoriserer bestemte familietyper. To familier med samme indkomst behandles vidt forskelligt, afhængig af hvordan de indretter sig.

Det har jeg skrevet om på Altinget.dk.

? DEL HVIS DU FINDER DEBATTEN VIGTIG

*** Fra indlægget ***
"Hvis man lægger alt sammen, fra familierne får deres første barn og indtil det yngste barn starter i børnehave, kan Familie 1 komme til at betale op til knap 150.000 kroner mere i skat end Familie 2, mens Familie 2 kan få op til 800.000 kroner mere i tilskud end Familie 1.

Regnestykket viser med al tydelighed, at Familie 2 bliver stærkt favoriseret, fordi de lever efter statens familiemodel. Familie 2 undgår at betale topskat, og modtager ikke mindre end 800.000 kroner i tilskud fra det offentlige. Tilskud som Familie 1 — på trods af at de har betalt mere i skat — ikke får, fordi de har valgt en anden familiemodel, hvor børnene passes i hjemmet."

Jonas Herby: Du bliver straffet hårdt, hvis du ikke lever efter statens familiemodel

KOMMENTAR: Familier i Danmark kan se frem til en hård økonomisk straf, hvis de ikke lever efter statens foretrukne familiemodel med to indkomster og børn i institution, skriver Jonas Herby.


Source

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting