Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
apr 122019
 

Den her kronik er virkelig god.

? Jeg tror, hun har en god pointe i, at folk tror, man kan nå et regulerings-Nirvana.

???? Men det er forfejlet at tro alle samfundets problemer kan løses med regulering fra Christiansborg.

???? Samfundet er ufatteligt komplekst. Det bedste ville formodentligt være meget enkle regler og markedskræfterne.

???? Tænk på hvor kompleks livet er blevet på baggrund af relativt simple regler for evolution.

"Som udenforstående kan det måske være svært at sætte sig ind i problemstillingen. Men så kan man forestille sig den situation, at man ikke kun skal overholde færdselsreglerne i dagligdagen, men også skrive detaljerede procedurer for, hvordan man vil gøre det. Hvordan man vil sikre sig ikke at køre for stærkt. Skrive vurderinger af, hvor risikoen for personpåkørsel er størst, og hvordan man vil imødegå denne risiko.

Risikovurderingerne og fortegnelserne skal udfærdiges for hver type kørsel, der foretages, dvs. særskilte procedurer for kørsel i bytrafik, i nærheden af skoler og daginstitutioner, på landevej og på motorvej. Det kan så følges op med et dagligt skærmprint fra bilens kørecomputer (som man så må anskaffe sig), der viser, at man ikke har kørt for stærkt. Og nej, det er ikke nok at overholde færdselsreglerne til punkt og prikke. Det skal også kunne dokumenteres, for ellers vanker der store bøder. Et sådant egenkontrolregime ville de fleste privatpersoner nok frabede sig. Og det vil man som selvstændig erhvervsdrivende sådan set også."

https://www.berlingske.dk/…/absurd-overregulering-svarer-ti…Source

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting