Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
apr 032019
 

Spændende artikel i Berlingske, som fint illustrerer, at det Socialdemokratiet egentlig gør med deres forslag, er at købe stemmer.

"Analysen viser:
???? At en relativt lille andel af dem med mange år på arbejdsmarkedet angiver, at de er begrænset i deres arbejde på grund af smerter sammenlignet med personer med korte arbejdsliv.

???? At gruppen med lange arbejdsliv har en relativt høj arbejdsevne uafhængigt af uddannelsesniveau. En relativt høj andel af gruppen med lange arbejdsliv vurderer selv, at de har et »fremragende« eller et »vældig godt« helbred.

???? At personer med lange arbejdsliv sjældnere ender på offentlig forsørgelse på grund af deres helbred op mod pensionsalderen end personer med korte arbejdsliv.

???? Med andre ord: Dem, der har været mange år på arbejdsmarkedet, og som Socialdemokratiet gerne vil hjælpe på grund af nedslidning, er også dem, der har det bedste helbred, som føler sig mest raske og er mindst plaget af smerter i forbindelse med deres arbejde."

Læs her (desværre bag betalingsmur): https://www.berlingske.dk/…/bombe-under-s-forslag-de-mest-n…
Source

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting