Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
mar 292019
 

Mogens Fosgerau har skrevet et rigtig godt indlæg på Altinget, hvor han kommer med en række gode pointer, fx:

???? Infrastruktur skal bringe folk fra A til B – ikke løse klimaudfordringerne. Om dette skriver Fosgerau: "Hvis Danmark skulle nå sine reduktionsmål med denne type klimaprojekter [Billundbanen], ville vi dø af sult først."

?? Hvilke (gode) projekter er fravalgt af politiske hensyn? Hvilke projekter er fx fravalgt omkring hovedstaden (hvor de typisk giver højere samfundsøkonomisk afkast)?

???? Det er samfundsøkonomisk skidt, at man åbent er blevet enige om, at Storebælt og Øresund skal bruges som skattekilder. Fosgerau skriver "Det er uden tvivl temmelig dårligt for den samlede samfundsøkonomiske effekt af planen".

Læs hele indlægget her: https://www.altinget.dk/…/professor-her-er-trafikplanens-ti…
Source

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting