Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
mar 142019
 

????KLIMAET ER IKKE TIL KLASSEKAMP????
Jeg skriver i dag i Altinget om klassekamp og klimaforandringer.

????Klimapolitik skal ikke bruges til at føre omfordelingspolitik eller opfinde panikagtige løsninger.

"Derfor bør vi adskille skidt og kanel. Hvis klimaforandringerne bliver gjort til en klassekamp, er der stor risiko for, at forskellige interessegrupper vil kæmpe for deres del af kagen frem for at håndtere klimaforandringerne effektivt. Og så kan omkostningerne blive langt større end nogle procenter af BNP."

Læs mere her: https://www.altinget.dk/…/cepos-flad-afgift-paa-al-co2-udle…
Source

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting