Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
sep 032017
 

Når vi overlader pengene til politikerne, så kan de ikke afholde sig fra at bruge dem til at tvinge deres egne moraler ned over os andre. Se fx dette interview, hvor spidskandidaten fra Alternativet i København på spørgsmålet “Hvorfor må fru Jensen på plejehjemmet ikke afgøre, hvor ofte hun vil spise en god bøf?”[1]Bragt i Politiken 11 august 2017 svarer:

Hvorfor må fru Jensen på plejehjemmet ikke afgøre, hvor ofte hun vil spise en god bøf?
Jamen det må hun sådan set også godt. Hvis fru Jensen betaler af egen lomme, har jeg ikke noget problem med det, men hvis det er kommunen, der betaler, så mener jeg, at det er fair at stille krav til, at vi serverer klimavenlig mad, som er økologisk og en gang om ugen vegetarisk.
Niko Grünfeld, Alternativet

Det er simpelthen et skråplan, at politikerne først tvinger os til at spare op til alderdom osv. gennem skatterne, og så bagefter påstår, at vi ikke selv betaler for ydelserne, og at de derfor har ret til at bestemme, hvordan pengene skal bruges. Netop derfor skal de offentlige ydelser ud på markedet. Det vil sige betales og vælges af borgerne (om finansieringen stadig skal gå igennem det offentlige, kan vi diskutere ved en anden lejlighed).

References

References
1 Bragt i Politiken 11 august 2017
 Posted by at 13:56

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting