Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
feb 282017
 

Tinderbox. Hvem vil ikke gerne med? Og hvem vil ikke især gerne være arrangør? Det vil Odense Kommune. Og derfor støtter de festivalen med 23.400.000 kommunale kroner over 4 år indtil 2019.

TV2 Fyn interviewede engang Odense daværende borgmester, Anger Boye (S), om støtten. Og han har ikke svært ved at se perspektivet.

Vi vil gøre opmærksom på, at Odense er en by i forandring. Vi vil skabe vækst, job og en attraktiv by. Tinderbox er til et voksent og modent publikum i hele Europa og truer ikke landets andre festivaller. Han understreger samtidig, at kommunens jurister har undersøgt lovligheden af støtten, og alt foregår efter reglerne.

Kilde: Journalista og TV2 Fyn

Det er lidt sjovt, at Anker Boye selv bringer advokaterne frem. For udover støtten brugte Odense Kommune 1.686.750 kr. på advokatregninger. Der er sikkert nogle besværlige regler, der skal omgås, når man som kommune vil støtte en privat virksomhed.

Man har lavet en klausul i kontrakten som siger, at man i videst mulige udstrækning fra festivalselskabets side skal gøre brug af lokale til at levere forskellige ydelser. Generelt set er sådan en køb lokal-klausul gift for EU.

Kilde: Journalista bragte historien i juli 2016.

Endelig købte Odense Kommune også nogle billetter. Erhvervslivet er åbenbart ikke så nemt at trække til Odense…
(Her ville jeg gerne have haft et citat fra en, der mente, at det var en god idé… Men det fandt jeg ikke. Så I må nøjes med dette.)

I andet år er der dog ligeledes en større udnyttelse for byens vækstindsats samt som platform for kommunikationen af Odenses transformation fra en stor dansk by til en dansk storby.

Kilde: Journalista (igen) her.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting