mar 222012
 

Det bliver nok ikke EL og LA, der kommer til at lave flest forlig sammen ūüėČ

“Det fasts√¶tter, at ingen overf√łrselsindkomst i Danmark m√• v√¶re under 13.000 kroner. Det har partiets [Enhedslisten] hovedbestyrelse anbefalet partimedlemmerne at afvise. Ikke fordi de 13.000 kroner er for meget, men fordi det er for lidt. Partiet har nemlig sidste √•r vedtaget, at ingen overf√łrselsindkomster m√• v√¶re under 15.000 kroner.” Kilde

“Derfor freml√¶gger vi [Liberal Alliance] i dag et forslag, der skal sikre, at der altid vil v√¶re en √łkonomisk gevinst p√• minimum 2.000 kroner ved at skifte overf√łrselsindkomsten ud med et arbejde” Kilde

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting