Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
jan 302012
 

Når man tilmelder sig Rejsekortet, bliver man bl.a. spurgt om, “hvilken trafikvirksomhed, der skal administrere din tank-op-aftale”.

Det er da ikke specielt kundevenligt. Hvad rager det kunden, at trafikselskaberne ikke kan finde ud af at fordele de økonomiske byrder og gevinster? [1]eller hvad der nu er årsagen til, at kunden skal belemres med valget…

References

References
1 eller hvad der nu er årsagen til, at kunden skal belemres med valget…

  2 Responses to “But why?!”

  1. Hvis kunden får nyt betalingskort eller på anden måde vil ændre sin tank op-aftale skal dette gøres i den virkelig verden – hos selskabet, der administrerer aftalen. Eksempelvis kan Karl fra Nordjylland ikke gøre klogt i at vælge Metroselskabet som administratior.

  2. Jeg er lidt i tvivl om, hvorvidt det forstærker mit argument eller ej. For kunden er Rejsekortet jo Rejsekortet. Det er ikke NT eller Metroselskabet…

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting