Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
okt 142011
 

image

Jeg har ofte været efter genbrugssystemet for flasker. Det holder ikke, at man skal håndtere hver enkelt dåse/flaske selvstændigt! Det tager al for lang tid.

Desværre har aviscontaineren i min gård taget ved lære af flaskesystemet. Hullerne er nu blevet så smalle, at hver avis skal foldes en ekstra gang, for at kunne komme ind.

Mine røg i skraldespanden denne gang. Sammen med et par flasker…

Hvis vi vil genbruge i Danmark, skal det være nemt. Når Røde Kors kan gøre det super nemt at aflevere tøj, så burde myndighederne også kunne gøre det nemt at aflevere glas og papir…

Indtil da vil mine glas og aviser af og til ryge i skraldespanden, hvis jeg har travlt eller ikke lige finder det optimalt at bruge masser af tid på noget relativt simpelt.

Beklager…

  One Response to “Slut med at genbruge aviser?”

  1. Det står dig jo heldigvis frit for at gå ned med dit papir hver dag, så er det nemt at fylde i.
    Og gider du ikke det, så er der jo altid muligheden at betale omkostningerne for de spildte ressourcer – enten i form af højere priser ved køb, eller via afgifter på affald.
    Men synes det er problematisk, at du som liberal ikke gider tage ansvar for egne problemer, og i stedet undskylder dig med at “systemet” er for besværligt. Det er efter min mening at fralægge sig ansvar.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting