Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
maj 262011
 

… men de rammer lidt skævt:
Fra s. 30 i Fair løsning 2020

Det er dog en forudsætning, at politikerne ikke forsøger at fastlægge, hvilke virksomheder, der skal skabe vækst og beskæftigelse. Det ender altid galt, og bør overlades til de frie markedskræfter. Kun derved sikres det, at de bedste virksomheder vokser – at de dårligste bukker under – og at økonomien samlet set fungerer effektivt.

Cool! Det har de helt og aldeles ret i! Nogle få politikerne kan ikke udpege vindere – det klare de 5,5 mio. danskere meget bedre selv. Stærkt set!

Derimod giver det mening, at politikere og staten i tæt dialog med erhvervslivet udpeger nogle særlige satsningsområder. De skal opfylde tre krav: Der skal være udsigt til en stigende efterspørgsel på verdensmarkedet, Danmark skal have nogle særlige styrkepositioner og de skal levere løsninger på problemer, som vi under alle omstændigheder prioriterer højt, ikke mindst for at skabe en bæredygtig vækst.

Nej, nej, nej!! Nu gik det lige så godt! Nogle få politikerne kan ikke udpege vindere – det klare de 5,5 mio. danskere meget bedre selv. Kom igen!

 Posted by at 10:08

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting