apr 042011
 

Den 5. februar var der en reklame i Wall Street Journal som brugte mit billede fra Alaska, hvor Brandon og jeg sejler gennem et isbjerg. Jeg havde godt nok fået en mail fra dem, hvor de spurgte, om de måtte bruge det. Men jeg troede alligevel ikke helt på det. Men nu er det åbenbart sket – modtog to eksemplarer af avisen i dag. Meget, meget cool 🙂

Billedet hænger også som lærredstryk hjemme i stuen. Alt i alt et billede, jeg er meget glad for. Endnu mere nu 🙂 Det er Jørgen Christiansen, der har taget billedet. Jeg sidder forrest i kajakken, med Brandon Thomas bag mig. David Kyvsgaard styrer kajakken, mens Jørgen tager billedet.

Og det oprindelige billede:

From Alaska – New York

Du kan se de øvrige billeder fra Alaska her.

Juhuuuu!

  One Response to “Sejt! Mit Alaskabillede er i Wall Street Journal!”

  1. Tillykke med det :)Det er også et mega-flot billede. Det er mig dog totalt uforståeligt, at de har valgt at smide det i avisen uden farver :-S.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting