Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
okt 252010
 

Det gik trægt med at cykle på arbejde i september. Egentlig har jeg ikke det store problem med at tage mig sammen til det, men i september var der for mange dage, hvor der var møder inde i byen, fodbold eller andre ting der lå lidt i vejen for Cuben.

Men der er kommet gang i cykleriet igen i oktober. Og forleden var der ny personlig hastighedsrekord på turen fra Birkerød til København. Ganske vist med en pæn medvind… men alligevel 🙂 Jeg tror rekorden kommer til at stå et stykke tid – med mindre jeg får investeret i en racercykel…

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting