Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
maj 062010
 

Udover at jeg ikke helt forstår, hvorfor han ikke har folk til 100% at gøre den slags, er dette så ikke en umådelig ligegyldig historie? “Løkke får hjælp til at opdatere sin Facebook-profil”! No shit! Det siger I ikke?!

Hvis S vikelig har en holdning til det, så har jeg også en holdning til S: Køb nogle lidt større sko – og snak så om noget fornuftigt…

 Posted by at 14:54

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting