Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
apr 192010
 

På lørdag skal jeg løbe marathon i Albertslund. Ikke fordi jeg er blevet løbefreak, men fordi jeg mere eller mindre frivilligt blev impliceret i et væddemål mellem Andrew og Henrik. Andrew mener, jeg kan løbe de 42,195 km på under 5 timer uden at træne. Det tror Henrik ikke på. Og så var dagsordenen ligesom sat.

Så mit træningsprogram mht. løb er ret let at beskrive:

  • 2008 – Længste (og vist nok eneste) tur: 5 km (DHL-stafet)
  • 2009 – Længste tur 9 km (hundeluftning i Nordjyland) + 5 km til DHL-stafet.
  • 2010 – Længste tur 10 km (i lørdags) + 2 x 5 km

I alt 39 km på 2½ år. Som I kan se, har jeg faktisk allerede snydt lidt. Efter kraftig opfordring fra en fysioterapeut, har jeg løbet lidt i mine ganz neues løbesko. De gamle var fra tiden i Nordjylland, så de virkede ikke helt klar på 42 km…

Planen lørdag
Løbet starter kl. 8.00 fra Rendsagervej 5, 2625 Vallensbæk. Ruten kan ses her – der løbes med uret. Alle er meget velkome til at komme og heppe. Jeg regner med at klare de første 20 km på 2 timer, og så må vi se, hvad der sker derefter 😉

 Posted by at 22:37

  One Response to “Marathon 24. april 2010”

  1. […] opfølgning på et tidligere indlæg, kommer her lørdag d. 24. april set ud af mine […]

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting