Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
okt 192009
 

Mælkebønders interesseorganisation kræver, at EU’s landbrugsministre øjeblikkeligt begrænser produktionen af mælk. I de fleste andre brancher er det ulovligt at forsøge at begrænse udbuddet for at hæve priserne. Det er kartelsamarbejde og skader forbrugerne, som går glip af billige produkter.

Hvordan landbruget er lykkes med at få status som et særligt erhverv, kan jeg kun gisne om. Men at de får 2,3 milliarder kroner i støtte og oven i købet kræver at produktionen begrænses, er simpelthen så konkurrenceforvridende og egoistisk af mælkebønderne, at jeg får helt ondt i maven.

Det ville være en fornøjelse, hvis der var en EU-Konkurrencestyrelse, der kunne gribe ind, når interesseorganisationer – i dette tilfælde mælkebøndernes – opfordrer til ulovligt kartelsamarbejde!

Faktisk lidt ligesom den danske Konkurrencestyrelse her, her og her

 Posted by at 23:32

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting