Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
sep 182009
 

I det “liberale” danske landbrug, er det ikke alle, der er lige liberale. Hvad adskiller landbruget fra tankstationer, cementfabrikker og konsulentbranchen? Meget – men ikke på ét punkt: når prisen er for lav for dig over længere tid, er det sandsynligvis fordi, nogle kan producere billigere end dig. Og så må du forbedre dig eller lukke…

Eller sagt på en anden måde…

 Posted by at 0:02

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting