Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
sep 182008
 

Måske er det kun mig…..

Men hvis man læser her får man det indtryk, at SF er skyld i at Københavns Kommune ikke har råd til at lave diverse anlægsinvesteringer, da SF er sprunget fra aftalen om Kløvermarken, som skulle indbringe 310 mio. kroner.

Læser man imidlertid her, får man det indtryk, at Københavns Kommune har 500 mio. kroner, som de ikke kan nå at brænde af. (I øvrigt er det meget sjovt/tragisk, at Ritt henviser til det tåblige i, at forsvaret brænder benzin af, og så selv gør nøjagtigt det samme…)

Kunne man ikke lade være med at sælge Kløvermarken, og lade være med at smide 500 mio. kroner ud på ikke-overvejede ting? Så ville man stadig have 190 mio. kroner til at brænde af…

 Posted by at 21:30

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting