Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
apr 262007
 

De første (fornuftige) reaktioner efter ændringen i bilafgiften i går, begynder så småt at dukke op

Omlægningen vil medføre en ændring i bilsalget, så salget af de energiøkonomiske biler vil blive højere. Derfor kan omlægningen godt medføre, at der bliver brugt mere benzin. Dermed kan det ende med en stigning i CO2-udledningen, siger han (Mogens Fosgerau, DTF).

Denne ‘uhensigtsmæssige’ effekt er desværre gældende for et utal af offentlige støtteordninger m.m. der har til hensigt at begrænse energiforbruget/CO2-udslippet (f.eks. støtte til energieffektive apparater). Hvis meningen virkelig er, at man vil nedsætte udslippet af CO2, så bør man måske gå efter det – i form af flere CO2 skatter eller lignende – frem for at forsøge sig med alverdens krumspring!

 Posted by at 10:59

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting