Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
mar 132007
 

Der er lagt billeder op fra skiferie i Avoriaz, vores kandidatfest og dagens tur til Stockholm [1]Og ja – jeg har bemærket, at jeg trænger til at få renset mit kamera… (som i øvrigt er en fantastisk dejlig by!!)

Jeg ville gerne skrive en masse om alt det, der foregår lige for tiden, men i morgen tager jeg til Finland, søndag til Letland og tirsdag til Lithauen. Hvornår Kroatien og Estland står på programmet er endnu uvist, men det bliver (forhåbentligt) inden udgangen af marts…

References

References
1 Og ja – jeg har bemærket, at jeg trænger til at få renset mit kamera…
 Posted by at 23:53

  2 Responses to “Nye billeder…”

  1. Det er okay set af díg, ikke ligge billeder op af det som skete mellem 4-7. (hvis der overhovedet var nogle som kunne betjene apparatet) Det var ikke et kønt syn med 4 stive drenge og 2 tøser der synger karaoke…men det var sjovt….

  2. En hvis form for censur har man vel ret til, når nu det er ens egen billeder og hjemmeside 😉

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting