Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
mar 022007
 

Efter måltørke i sæsonens første halvdel, kom der i går skred i min målscoring. 3 mål i en kamp og holdkammeraterne var ved at dejse om af bare forundring – selvom vi alligevel tabte kampen! Personligt kan jeg ikke huske, at det nogensinde er sket før, at jeg har scoret så mange mål i én kamp – men en gang skal jo være den første, som man siger. Nu skal den kommende uge bruges på at få armene ned inden næste søndags vigtige bundkamp.

Hvad er det man siger? Når holdet taber er det dejligt med personlig succes! 🙂

Succes! Succes! Succes! Succes! Succes! Succes! Succes! Succes! Succes! Succes! Succes! Succes! Succes! Succes! Succes! Succes! Succes! Succes! Succes! Succes! Succes! Succes! Succes! Succes! Succes! Succes! Succes! [1]Hvis man skulle være interesserede i detaljer, var det i håndboldkampen mellem Høsterkøb og HøJ i serie 2, at scoringerne faldt …

References

References
1 Hvis man skulle være interesserede i detaljer, var det i håndboldkampen mellem Høsterkøb og HøJ i serie 2, at scoringerne faldt …
 Posted by at 7:10

  3 Responses to “Målorgie!”

  1. Da jeg læste i starten, undrede det mig lidt at du kunne score 3 mål i en fodboldkamp med de stylter du render rundt med. Dog mindes jeg, at jeg faktisk har hørt noget om at du har fået bolden på knæet og i ryggen et par gange, og derfor faktisk har scoret flere mål i en kamp.

    Angående det håndbold-fis har jeg inden kommentarer. Er det ikke kun noget kvinder spiller??
    Nå, men tillykke med det…. hvad bliver det næste, du vinder i dans (hvis man kan sådan noget)…

  2. Kan du virkelig spille håndbold ?!?!?!!?!? og så spiller du under Sjællands håndbold union ?!?! Hvorfor ikke under KHF, så må du da have kortere til træning. Kom til VLI, det er helt sikkert en håndboldklub efter din smag, masser af damer og masser af gode fester, og lidt håndbold 😀

  3. Jeg kan slet, slet ikke spille håndbold! Overhovedet! Jeg spiller for Høsterkøb, fordi det er den sejeste klub i Verden (og så fordi Mønsted spurgte om jeg ikke kunne hjælpe, da de altid mangler spillere ;-)) Så vidt jeg er orienteret, har de ikke trænet siden slutningen af folkeskolen, så afstanden til træning er underordnet… Og til kamp bliver jeg hentet derhjemme..

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting