Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
jan 172007
 

Justitsministeren vil tillade banker m.m. at videovervåge uden for bankernes (igen m.m.) indgange. Argumentet skulle være, at politiet så kan se billeder af bankrøverne inden de tager elefanthue på. Desuden kan de se, hvilken vej røverne flygter, og de får som sidegevinst mulighed for at se, hvem der laver grafitti.

Uden at tillægge bankrøvere og grafittimalere for megen intelligens og snuhed, så tror jeg, at man i fremtiden vil se en del bankrøvere tage røverhuen på, før de går rundt om hjørnet. Det vil i øvrigt passe dem udemærket, for det er også der, deres flugtbil kommer til at stå i fremtiden…

Jeg glæder mig til at se hvor stor effekten af overvågningen bliver. Det er jo nærmest et studie i bankrøveres snuhed!

 Posted by at 23:51

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting