Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
jan 122007
 

Hvem havde troet, at nogle jurister kunne skrue en lov sammen, der i så høj grad passer til den økonomiske teori (og mine mange beklagelser).

Dette er absolut dagens gode nyhed! Om den så får betydning for udfaldet af Ritts drømme, tvivler jeg mere på… Desværre…

Tidligere indlæg i samme kategori
Sort på hvidt – 5×5 er ikke billigt
Politisk aktiv
Svar mig!

 Posted by at 12:37

  5 Responses to “Tak, jurister!”

 1. Enig – enig! Man kan så kun undre sig over den kære Ritt’s kommentar “Jeg ægrer mig over afgørelsen, selv om den var forventelig”. Hvorfor har hun så overhovedet startet på det pjat hvis hun forventede det var ulovligt? Og hvordan har hun det som socialdemokratisk politiker med at tage penge fra de fattige med indkomster under 400.000 og give til de velstillede — på en måde som forvrider markedskræfterne og derved skader samfundet som helhed? Måske skal svaret findes på hotel Ritz i Paris….

 2. Nu begynder det at ligne noget, jeg kan støtte:
  http://politiken.dk/indland/article225042.ece

  Er der nogen, der ved, hvor Fonden for Billige boliger har sine penge fra?

 3. Jonas, stor forståelse og sympati for dine sidste to indlæg!

  Ritt og Ungeren (og endnu værrere Ritts udgydelser om Ungeren) er to af de største skændsler, der har ramt København siden englændernes bombardement – lad os snart blive dem begge kvit!

  /Martin

 4. Jeg håber (og tror) ikke, at Lars Løkke er faldet for Ritts dumme idéer. Der er ikke nogen politiker, der skal sikre at København får billige boliger!
  http://www.dr.dk/Regioner/Kbh/Nyheder/Politik/2007/01/16/124246.htm?rss=true&regional

  Hvis Lars Løkke skal hjælpe med noget som helst, bør han prøve at øge mulighederne for at give højere løn til offentligt ansatte i København, så det bliver nemmere at tiltrække politibetjente, lærere og sygeplejesker til byen.

  Lad det gå over lønnen, så det bliver lige for alle, fremfor at tilgodese nogle få heldige individer der får fingrene i en 5×5-bolig!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting